Desperado (1995)

Mariaçi, një muzikant nga profesioni, niset me një kuti kitare mbushur me armë për tu hakmarrë ndaj vrasjes së të dashurës së tij. Ai udhëton në çdo qytet me qëllimin e vetëm për të gjetur dhe vrarë Buçon, personin përgjegjës për gjithçka.

Koha: 104 min