Dune (2021)

Paul Atreides, një djalosh brilant i lindur ne nje fat përtej kuptimit të tij, duhet të udhëtojë në planetin më të rrezikshëm në univers për të siguruar të ardhmen e familjes dhe njerzve të tij. Ndërkohë që forca keqdashëse shpërthejnë në konflikt për furnizimin eksluziv të burimit më të çmuar që ekziston, vetëm ai që mposht frikën e tij do mund të mbijetojë.

Koha: 155 min