Gong shou dao (2017)

Themeluesi i Ali babës i njohur si mjeshtri Ma, tregon se bota e tij nuk është vetëm biznesi por dhe artet marciale pasi ai fton në dy-luftim mjeshtra të mëdhenj si Jet Li, Tony Jaa, dhe IP Man.

Koha: 23 min