Halloween Kills (2021)

Makthi nuk ka mbaruar ndërsa vrasësi i pandalshëm Majkëll Millers arratiset për të vazhduar ritualin e tij të vrasjeve. Qytetarët duke mos mundur më me këto vrasje përpiqen të marrin situatën në duart e tyre dhe për ti dhënë fund Majkëllit përgjitmonë.

Koha: 106 min