James Bond: Die Another Day (2002)

Misioni i ri i Xhejms Bond për të hetuar lidhjen mes një terroristi Korean dhe një baroni diamantesh sabotohet kur ai tradhëtohet dhe kapet rob nga armiku. Tani misioni i tij përfshin edhe që të gjejë tradhëtarin dhe të provojë pafajësinë e tij.

Koha: 133 min