Kiss of the Dragon (2001)

Nje agjent kinez arrin në Paris për të kapur një kriminel droge dhe bashkëpuntorin e tij. Por gjërat shkojnë keq dhe ai futet ne kurth për vrasje E vetmja gjë që i mbetet të bëjë është të tregojë pafajësinë e tij para autoriteteve dhe të kapë fajtorët e vërtet.

Koha: 98 min