Lamb (2021)

Në Islandën rurale, një çift pa fëmijë zbulojnë një të sapolindur të çuditshëm dhe jo normal në tufën e tyre të deleve. Ata vendosin ta rrrisin si fëmijën e tyre por forca të liga janë të vendosura ta kthejnë krijesën në botën e egër që e lindi.

Koha: 106 min