Ne Zha (2019)

Një djalë i ri, Nezha, i lindur me fuqi unike, e gjen veten të përjashtuar nga komuniteti i tij, që e ka frikë dhe e urren. I denstinuar nga një profici që të sjellë shkatërrim në botë, djali i vogël duhet të zgjedhë mes të mirës dhe të keqes, në mënyrë që të prishë zinxhirët e fatit dhe të bëhet hero.

Koha: 110 min