"1970"
The Aristocats (1970)
HD
IMDb: 7.1
78 min

Me ndihmën e një macejeje që flet pa probleme, një familje macesh pariziane, që do të trashëgojnë një pasuri nga pronari i tyre, përpiqen të kthehen në shtëpi pasi një…

Country:
HD They Call Me Trinity (1970) 1970 7.5
They Call Me Trinity (1970)
They Call Me Trinity (1970)

They Call Me Trinity (1970)

Aksion Komedi Western  1970 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
They Call Me Trinity (1970)
HD
IMDb: 7.5
115 min

Një endacak dembel e i armatosur, se bashku me vëllanë e tij, një hajdut i shëndoshën kuajsh, ndihmojnë një komunitet mormonësh që të mbrojnë token e tyre nga kryebashkiaku dhe…

Country: