Episodet postohen se shpejti...
Breaking Bad

e re1

Sezoni 2 - Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 2 - Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 2 - Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 - Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 - Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 52
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 52

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 51
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 51

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 50
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 50

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 49
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 49

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 48
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 48

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 47
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 47

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 46
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 46

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 45
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 45

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 44
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 44

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 43
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 43

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 42
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 42

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 41
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 41

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 40
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 40

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 39
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 39

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 38
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 38

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 37
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 37

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 36
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 36

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 35
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 35

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 34
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 34

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 33
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 33

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 32
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 32

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 31
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 31

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 30
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 30

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 29
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 29

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 28
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 28

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 27
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 27

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 26
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 26

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 25
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 25

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 24
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 24

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 23
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 23

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 22
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 22

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 21
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 21

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 20
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 20

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 19
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 19

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 18
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 18

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 17

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 16

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 15

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 14

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Naruto

Naruto Uzumaki, një adoleshent, ninxha i ri i cili lufton fort teksa është në kërkim të njohurive dhe ëndërron të bëhet një Hokage, pasi janë udhëheqësit e fshatit dhe njihen si ninxhat më të fortë.

Vlersimi: 8.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 Comments

Sena

at 4:11 pm

i

Eri

at 2:13 pm

Plz open anruto

art

at 6:20 pm

top 1 anime

dion

at 5:20 pm

super

aladin

at 8:14 pm

ninja

Lefter

at 8:00 pm

Super episode

LORIS

at 6:31 pm

UNE DUA TA SHIKOJ

Angkelo Koule

at 9:17 am

h

Blerron

at 1:23 pm

Hihihihi

Toniekoeko

at 10:54 am

So god

anonymous

at 9:32 pm

•••

adadada

at 2:02 am

Ku jane episodet ?

Gimi

at 7:04 pm

Bukur

P4nda

at 8:46 pm

Nuk me hapen asni ep

azem

at 9:27 pm

mir ju po dhe asenshu

viand

at 9:55 am

pse dreqin i keni hequr si ju dhe @asenshu pjeset e natrutos

Osmanaj

at 8:40 pm

Hello

Vk o zmr

at 10:40 pm

E kuptoj pse e keni fshi naruton por nuk i shikoj serialet e tjera pa e mbaru naruton????

Vk o zmr

at 10:26 pm

Sa palidhje jeni
Jepni lajmerime pse ska episode te narutos

Sam

at 9:29 pm

Pse nuk del asnje ep ?

Michael J Nesbit

at 11:41 am

Si ti shikojm episodet se nuk shfaqen plzz help

Lary

at 10:39 am

❤️

Floory

at 9:09 pm

Naruto

ALMIR

at 12:16 pm

Pse sdalin episodet

Boss

at 10:23 am

Jeni me te miret

flavio

at 9:09 pm

Jeni te shkelqyer

Flori

at 4:11 pm

You know..

Leo

at 8:25 pm

Flori

at 11:16 am

Better

Madara uchiha

at 3:00 am

Pse nuk i hidhni Episodet ?

Emir

at 8:56 pm

Narutoo

David

at 10:33 pm

Pse sdalin ep

Naruto Uzumaki

at 10:57 pm

Kur dalin episodet ?

Dervish Berisha

at 3:54 pm

shum mir

Dervish Berisha

at 3:52 pm

????????

Shpetim Osmanaj

at 8:39 pm

Helloo

WeebKakashi

at 3:28 pm

Spo dalin episodet

WeebKakashi

at 11:55 am

good

Naruto Uzumaki

at 3:58 pm

Naruto is the best!!

Milena

at 9:35 pm

Pse nuk dalin episodet?

marsi

at 8:52 pm

good

lucifer

at 10:16 am

xc

The real don

at 11:26 pm

Banger

Diti

at 8:31 pm

I love Naruto

Rigert

at 2:02 pm

????

ledion noka

at 8:29 am

sasuke

Encio duka

at 12:39 pm

I liked????????????

shaqir

at 7:25 pm

narutoo