Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

The Wheel of Time

Rrota e Kohës ndjek Moiraine, një anëtare e organizatës tepër të fuqishme tërësisht femërore të quajtur Aes Sedai, ajo mbërrin në fshatin e vogël Two Rivers. Atje, ajo nis një udhëtim të rrezikshëm, ku përfshihen dhe pesë fshatarë të rinj, njëri prej të cilëve profetizohet të jetë Dragoi i Rilindur… ai që do të shpëtojë ose do të shkatërrojë njerëzimin.

Vlersimi: 8.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

Sali

at 11:38 am

Serit e reja kur dalin mo

Sali

at 11:37 am

Seriously e rdja kur dalin se ishte nje filem I burkur

hysen

at 6:37 pm

the wheel of time -Bravo qe e keni perkthy ket super novel qe u kthy ne serial halllall
mundi mos ndaloni rruga eshte e veshtire po ne fund nese vazhdoni keshtu do ja arrini qellimin