The Fault in Our Stars (2014)

Hejzëll dhe Gus janë dy adoleshentë që ndajnë një eksperiencë të hidhur, një përçmim për gjërat jo origjinale dhe një dashuri që do i dërgojë në një udhëtim. Kjo lidhje është e mrekullueshme, duke qenë se shoqëruesi i përhershëm i Hazelit është një tank oksigjeni, ndërsa për Gusin këmba e tij protetike, për të cilën ai bën shaka shpeshherë. Ata u takuan dhe ranë në dashuri në një grup mbështetjeje për kancerin.

Koha: 126 min