The Hooligan Factory (2014)

Deni dëshiron diçka më shumë. Pas përjashtimit nga shkolla ai shkon dhe jeton në gjyshërit e tij. Por kur shtigjet e Denit dhe Deksit takohen ata nisin një udhëtim aq të vjetër sa vetë huliganizmi. Deksi, Deni dhe Uzina e Rrugaçëve udhëtojnë në mbarë vendin në një mision, për të rikthyer dinjitetin e bandës së tyre.

Koha: 90 min