The Trip (2021)

Një regjizor dhe gruaja e tij aktore shkojnë në një shtëpi pushimi në pyll me planin për të vrarë njëri-tjetrin. Ngjarjet marrin një drejtim tjetër kur përfshihen dhe tre të arratisur të cilët qëndrojnë të fshehur në shtëpinë e tyre.

Koha: 113 min